Overslaan naar content

Werkstudent Social Media

Op locatie

Functieomschrijving

Kent de wereld van social media voor jou geen geheimen? Breng jij je vrije tijd door tussen diverse apps en droom je ervan om hier je carrière van te maken? Dan is dit jouw kans om aan de slag te gaan bij de grootste alternatieve financier van zwaar materieel! Je dompelt je graag onder in de nieuwste social trends en ontwikkelingen, begrijpt wat volgers aanspreekt en betrokken houdt, en gaat strategisch te werk. Met jouw opgedane kennis tijdens je studie maak je direct een impact op de werkvloer terwijl je bouwt aan je professionele ervaring.


Wat is jouw verantwoordelijkheid

 • Als onderdeel van het marketingteam, ben jij verantwoordelijk voor alle content die Beequip plaatst via social media. Je beheert onze social mediakanalen (Linkedin, Facebook & Instagram) en hebt als doel de awareness van Beequip te vergroten, het engagement van onze bestaande community te verhogen en het aantal volgers te laten groeien. Dit doe je door interessante content te plaatsen en maken volgens Beequip’s social content strategie. Een dag meegaan naar een duurzaamheidsbeurs of een klant interviewen voor het creëren van de beste content draai jij je hand niet voor om. Ook werk je nauw samen met het marketingteam;
 • Je bent eigenaar van de social content kalender: jouw structuur om resultaten te maximaliseren! Je zorgt dat alles tijdig wordt ingepland en gepost, je volgt de opgezette strategie van timing en frequentie om te posten en je zorgt voor voldoende afwisseling binnen de verschillende formats;
 • Je monitort de cijfers, ontwikkelingen en trends van onze kanalen. Je speelt in op kansen en mogelijkheden en stuurt bij bij als je verbeter mogelijkheden ziet. En natuurlijk informeer je het marketingteam en de rest van Beequip over interessante inzichten;
 • Tijd over? Er is genoeg te doen in het marketingteam. Er lopen altijd projecten waarbij we ondersteuning kunnen gebruiken. Zo kun je jouw marketing skills nog verder ontwikkelen.

Vereisten

Dit ben jij

 • Je volgt momenteel een communicatie- of marketinggerichte HBO- of WO-opleiding en je bent minimaal 3e jaars student;
 • Je bent ondernemend, proactief en oplossingsgericht;
 • Je bent creatief in het vinden van leuke haakjes en je formuleert je boodschappen helder en bondig;
 • Je bent commercieel en analytisch.


Wat bieden wij jou?

 • Werken in hartje Rotterdam naast de Erasmusbrug bij een fintech scale-op in een jong en energiek team;
 • Een leuke en leerzame functie in een dynamische werkomgeving, met veel eigen verantwoordelijkheid;
 • Veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling, o.a. door deel te nemen aan interne trainingen;
 • €15,75 bruto per uur salaris all-in en de mogelijkheid tot 10% bonus van je jaarsalaris;
 • Je bent minimaal 2 dagen (16 uur) per week beschikbaar;
 • Een werkplek waar hard werken wordt gecombineerd met veel plezier. Om dit te ondersteunen organiseren we met grote regelmaat diverse activiteiten zoals borrels, trainingen, kwartaalmeetings, quizzes en challenges – binnen de mogelijkheden live en anders online!
 • Daarnaast kom je terecht in een hecht team dat jou gaat helpen je te ontwikkelen en nauw samenwerkt.


Werken bij Beequip

Beequip is dé equipment lease specialist voor zwaar materieel, vaar- en voertuigen. Wij hebben als doel om het MKB, de motor van de Nederlandse economie, te helpen met hun ondernemerschap. Daarom bieden we ondernemers lease-oplossingen voor het aanschaffen van (gebruikt en nieuw) materieel en voor het vrijmaken van werkkapitaal door het herfinancieren van eigen materieel. To BEE EQUIPPED! Als fintech organisatie maakt Beequip equipment lease simpel, flexibel en snel. We mogen met trots zeggen dat we de grootste alternatief financier zijn van Nederland!

Werken bij Beequip betekent ook to BEE EQUIPPED: wij zetten je in je kracht, zodat jij kunt blijven groeien! Zoals we dat ook doen voor ondernemers. We doen dit vanuit onze kernwaarden: onafhankelijk, gedreven, onderscheidend en samenwerken. Je krijgt in elke functie vrijheid en de ruimte om jouw talent in te zetten en verder te ontwikkelen. Door slimme tools, training en coaching ga je jouw doelen behalen. Dit alles in een energieke omgeving waar we samen voor onze missie strijden!

of